Liity jäseneksi

Tule vaikuttamaan ja kehittymään
Sovellatko taidetta osana työtäsi tai haluatko ottaa taidelähtöisiä menetelmiä haltuun? Yhdistys on alusta, jossa voit luoda toimintaa, vertaisoppia ja vahvistaa soveltavaa taidekenttää yhdessä samanmielisten kanssa. Jäsenyys on avoin kaikille yksityishenkilöille, jotka haluavat edistää yhdistyksen tarkoituksen toteutumista. Jäsenmaksu vuonna 2019 on 20 euroa. Jäsenmaksuilla turvataan yhdistyksen perustoiminta. Ilmoittaudu jäseneksi lähettämällä postia (nimi, ammattinimike, paikkakunta) osoitteeseen info@prostt.fi.

Jäsenedut
Jäsenenä pysyt ajantasalla soveltavan taiteen teemoista, saat jäsenkirjeen, kutsuja koulutuksiin ja työpajoihin joista saat myös jäsenille neuvotellut hinnat. Teemme yhteistyötä ja projekteja muiden yhdistysten ja yhteisöjen kanssa. Välitämme asiantuntijoita kumppaneillemme.

Yhdistyksen ja kumppaneiden yhteistyöprojekteja 2019

• Osaamiskiihdyttämöt 2019 Lahdessa ja Vaasassa, projektipäällikkönä Satu Luukkonen

• Soveltavan taiteen verkkolehti “Taidetutka” verkkolehti ilmestyy 2krt/vuosi.

• XAMK/  City Drivers  ESR-hanke Prostt ry välittää ammattitaitoisia taiteen soveltajia osaksi hanketta. Yhteyshenkilö Satu Luukkonen.

Keitä jäsenemme ovat?
Jäsenistö edustaa laajalti eri ammattikuntia: teatterialan toimijoita, tuottajia, tanssijoita, kuva- ja mediataiteilijoita, valokuvaajia, yhteisötaiteilijoita, taideterapeutteja ja freelance kirjoittajia. Yhdistyksen jäsenet tulevat myös muualta kuin taide-aloilta. Joukossa on mm. työelämäkehittäjiä, konsultteja, opettajia, sosionomeja ja nuorisotyöntekijöitä. Valtaosa jäsenistä asuu Etelä-Suomessa, mutta jäseniä on ympäri maata.