Tervetuloa vuosikokoukseen 3.5. jäsenet ja kiinnostuneet

Pro Soveltavan taiteen tila ry (Prostt) vuosikokous pidetään torstaina 3.5. klo 18:00 alkaen Helsingissä Töölön kirjastossa. Tervetuloa kokoukseen niin nykyiset jäsenet kuin jäsenyydestä kiinnostuneet.
Kokouksessa kuulet yhdistyksen toiminnasta ja pääset tapaamaan ytimessä toimivia aktiiveja. Samalla hallituskausi vaihtuu ja hallitukseen on vapautumassa paikkoja uusille kasvoille!
Tavoitteenamme on eri taiteen alojen hyvä edustus hallituksessa. Soveltavasta taiteesta kiinnostuneet sote-alan edustajat, organisaatioiden kehittäjät tai opetustyötä tekevät olette myös lämpimästi tervetulleita hallitukseen.

Ilmoittaudu vuosikokoukseen osoitteessa info@prostt.fi.
Lähetä mielellään myös esittely itsestäsi, jos haluat ryhtyä etäjäseneksi.

TERVETULOA!