Soveltavan taiteen kohtaamisfoorumit

Vapaalla kentällä ja eri projekteissa työskentelevillä taiteilijoilla ei välttämättä ole omassa työympäristössään mahdollisuuksia keskustella taiteen sisällöistä, merkityksistä ja saada toiminnalleen kollegiaalista reflektiota. Prostt ry yhteistyössä Lapinlahden Lähteen kanssa kutsuu soveltavan taiteen toimijat Soveltavan taiteen kohtaamisfoorumiin.

Päivän ohelmassa on yhteinen aamu- ja iltapäiväosuus. Alkaen klo 10 kokoonnutaan keskustelemaan. Tapahtuma on luonteeltaan dialoginen ja läsnäolijat määrittelevät  kunkin kohtaamisfoorumin keskusteunaiheet.  Päivän päätteeksi klo 14-15 jatketaan keskustelua. Näiden yhteisten hetkien välissä vapaata työskentelyä ja verkostoitumista Lapinlahden Lähteen tiloissa.

Tapahtuma on maksuton ja se on suunnattu Prostt ry:n jäsenille, jäsenyydestä kiinnostuneille ja Lapparissa toimiville taiteilijoille. Mikäli mahdollista, tarjotaan osallistujille aamukahvit. Lapinlahden Lähteen kahvila on avoinna klo 12 alkaen, jossa keittolounas. Lounastaa voi myös Lapparin Ravintola Loopissa.

Seuraava Soveltavan taiteen kohtaamisfoorumi 23.1.2017.

Osoite: Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki