Menetelmäpajat

Tervetuloa mukaan järjestämään soveltavan taiteen menetelmäpajoja!
Onko menetelmät ruosteessa tai kaipaatko pientä muistinvirkistystä, että mitä onkaan tarina- tai forum-teatteri, prosessidraama tai vaikkapa psykodraama? Ehkä käytät työssäsi jotain aivan muita taidelähtöisiä työkaluja tai olet kehittelemässä uudenlaista menetelmää?

Taidemenetelmien demoaminen yhdessä

Nyt on mahdollisuus yhdessä oppia, opettaa, testata, jakaa ja sparrata uusia, vanhoja ja kehitteillä olevia soveltavan taiteen menetelmiä. Teatteri-ilmaisun ohjaaja alumnit yhteistyössä Pro Soveltavan taiteen tila ry:n kanssa järjestää menetelmäpajoja. Painopiste on teatterimenetelmissä, mutta kaikki taidealat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Yksi paja koostuu alustuksesta, johonkin menetelmään pohjautuvasta työskentelystä ja tämän työskentelyn reflektiosta. Pajat järjestetään paikallisen tahon kanssa yhteystyössä. Mikäli sinulla on halukkuutta toimia menetelmäpajan ohjaajana, lähetä viestiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Ennakkoilmoittautuminen myös osallistujille on suotavaa. Pajat ovat suunnattu soveltavan taiteen ammattilaisille, mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Ohjeet menetelmäpajan järjestämiseen

Ilmoita halustasi järjestää menetelmäpaja alla olevaan osoitteeseen. Paja toteutetaan, jos siihen saadaan minimimäärä osallistujia mukaan. Pajasta ilmoitetaan yhdistyksen jäsenkirjeessä ja nettisivuilla, sekä Prostt ry:n facebook- ryhmässä.

Lisätietoja antaa pajoja koordinoiva Tytti Heino
(TIO alumni vm. 2013)
tytti.heino@gmail.com

Kuva artikkelin yhteydessä: Riikka Kampara