Liity jäseneksi

Tule vaikuttamaan ja kehittymään
Sovellatko taidetta osana työtäsi tai haluatko ottaa taidelähtöisiä menetelmiä haltuun. Yhdistys on alusta, jossa voit luoda toimintaa, vertaisoppia ja vahvistaa soveltavaa taidekenttää yhdessä samanmielisten kanssa. Jäsenyys on avoin kaikille yksityishenkilöille, jotka haluavat edistää yhdistyksen tarkoituksen toteutumista. Jäsenmaksu vuonna 2017 on 20 euroa. Jäsenmaksuilla turvataan yhdistyksen perustoiminta. Ilmoittaudu jäseneksi lähettämällä postia (nimi, ammattinimike, paikkakunta) osoitteeseen info@prostt.fi.

Jäsenedut
Jäsenenä pysyt ajantasalla soveltavan taiteen teemoista, saat jäsenkirjeen, kutsuja koulutusiin ja työpajoihin. Saat halutessasi näkyvyyttä asiantuntijana ja voit tulla mukaan hallituksen kokouksiin vaikuttamaan. Olemme lähitulevaisuudessa kehittämässä asiantuntijapankkia ja soveltavan taiteen välittämispalveluita sekä soveltavan taiteen laatuajattelua. Teemme yhteistyötä ja projekteja muiden yhdistysten ja yhteisöjen kanssa. Välitämme asiantuntijoita kumppaneillemme.

Yhdistyksen ja kumppaneiden yhteistyöprojekteja 2017

• ArtsEqual tutkimushankkeessa Prostt ry on vuorovaikutuskumppanina.

• Soveltavan taiteen verkkolehti “Taidetutka”, Prostt ry:n edustajana Sussa Lavonen. Verkkolehti ilmestyy 2krt/vuosi.

• Amusa Oy:n tavoitteena taidepalveluiden saavutettavuuden parantaminen Taike-rahoitteisessa projektissa. Prostt ry välittää ammattitaitoisia taiteen soveltajia osaksi projektia ja konsultoi projektin kehittämistä, yhteyshenkilönä tässä on Sussa Lavonen.

• YHS NOVIAn ESR-hanke luo innovatiivisia työkaluja työyhteisöjen tueksi. Prostt välittää ammattitaitoisia taiteen soveltajia osaksi hanketta. Yhteishenkilö on Sussa Lavonen.

• XAMK/  City Drivers  ESR-hanke Prostt ry välittää ammattitaitoisia taiteen soveltajia osaksi hanketta. Yhteyshenkilö Satu Luukkonen.

• Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ry ja Pro Soveltavan taiteen tila aloittavat taidetta ja teatteria omaistyössä soveltavan TATE-hankkeen (2017–2019). Yhteistyö pitää sisällään tiedonvaihtoa ja asiantuntijuuden jakamista osapuolten välillä, erityisesti hankkeessa menetelmien osalta. Yhteyshenkilö on Sussa Lavonen.

Keitä jäsenemme ovat?
Pro Soveltavan taiteen tila ry:llä on jäseniä 160 (6/2016). Jäsenistö edustaa laajalti eri ammattikuntia, eniten joukossa on teatterin parissa työskenteleviä ja teatteri-ilmaisun ohjaajat ovat suurin yksittäinen ammattikunta. Tämän lisäksi jäsenistössä on mm. tuottajia, tanssijoita, kuva- ja mediataiteilijoita, valokuvaajia, yhteisötaiteilijoita, taideterapeutteja ja freelance kirjoittajia. Yhdistyksen jäsenet tulevat myös muualta kuin taide-aloilta. Joukossa on mm. työelämäkehittäjiä, konsultteja, opettajia, sosionomeja ja nuorisotyöntekijöitä. Valtaosa jäsenistä asuu Etelä-Suomessa, mutta jäseniä on ympäri maata. Pohjoisimmat jäsenet asuvat Rovaniemiellä.

Jäsen! Kerro jos haluat, että jäsenyytesi näkyy alla olevassa julkisessa jäsenlistassa. Nimen lisäksi näkyviin tulee paikkakunta ja mahdollinen kotisivuosoite.

Aho Elina, Helsinki
Ervasti Elsa, Espoo
Hallas Ursula, Helsinki
Ikonen Eili, Lahti
Kampara Riikka, Helsinki
Keski-Vahala Mirva, Helsinki
Kojo Pia, Helsinki
Kotala Outi, Tampere
Korkatti Maria, Joensuu
Leinonen Anu, Helsinki
Lavonen Sussa, Tampere
Lintumäki Aki, Kuopio
Niemi Sanna, Kouvola
Nikkilä Jussi, Tampere
Pasanen Riitta, Varkaus
Petäjäjärvi Krista, Kirkkonummi
Pässilä Anne, Lahti
Ryti Helena, Helsinki
Sjöberg Kira, Espoo